Za sva pitanja u izboru usluga, u vezi izrade ili održavanja web sajta, kao i hosting usluga kontaktirajte nas svakod dana od 09h do 19h.

Kontakt i podrška:
014/502-802, 064/154-80-50
[email protected]

Instagram

Title Image

Blog

1

Top 6 WordPress tema za mali biznis

Svako malo preduzeće ima potrebu za dobrim web sajtom, ali nemaju sva preduzeća vremena ili novca da ulože u proces izrade komplikovanih i velikih web sajtova.

Zahvaljujući WordPressu izrada besprekornih web sajtova za promociju vašeg biznisa ne zahteva previše vremena ili sredstava. Izborom prave WordPress teme možete dobiti izuzetno kvalitetan web sajt i pokrenuti ga za veoma kratko vreme i u okvirima razumnih troškova.

Da će sajt biti brendiran prema kompanijskom vizuelnom identitetu?

Ako vam se čini da ćete ovako dobiti samo standardan dizajn, imajte na umu većina tema ima mogućnost višestrukog izbora za dizajn i raspored elemenata, kao i mogućnost dodatnog prilagođavanja.

To znači da iako izaberete popularnu WordPress temu imate mnoštvo prilika da izradite jedinstven web sajt sa sopstvenim dizajnom koji je potpuno adaptiran vašem brendu ili vizeulnom identitetu

S obzorim na to da se ceo projekat od instalacije do konfiguracije i prilagođavanja odvija bez potrebe za pisanjem ijednog reda koda, ništa vas ne sprečava da dobijete novi web sajt već danas.

WordPress profesionalne teme se sigurno posebno plaćaju?

Jedan od najvećih i najboljih svetskih servisa za prodaju profesionalnih WordPress tema je ThemeForest.
Na hiljade WordPress tema su podeljene u više kategorija koje odgovaraju svim potrebama poslovanja.

Cene WordPress tema se u proseku kreću od 40 do 80$.

Da li mogu dobiti WordPress temu besplatno?

Izborom WordPress Business paketa dobijate besplatno profesionalnu temu po želji!

Zašto do sada nisam pokrenuo ovakav web sajt?

Tačno tako, nakon što pogledate sve karakteristike, izgled i raznovrsnost ovih WordPress tema, pitaćete se „Zašto do sada nisam pokrenuo ovakav web sajt?“.