Izrada sajtova i digitalni marketing
Title Image

Politika privatnosti

Da bi ova stranica ispravno funkcionisala, ponekad postavljamo male datoteke sa podacima koje se zovu kolačići na vašem uređaju. Većina velikih veb sajtova to radi.

Koje vrste informacija obrađujemo?

Mi na cyberteam.rs (Cyber Team Web Agencija) prikupljamo vaše informacije kada se registrujete na našem sajtu ili prilikom popunjavanja formulara.
Kada vršite poručivanje na našem web sajtu ili se registrujete, po potrebi, možda će se od vas tražiti da unesete vaše ima, email adresu, kontakt podatke, kao i adresu.

Za šta koristimo vaše informacije?

Sve informacije koje sakupljamo od vas mogu se koristiti na jedan od sledećih načina:

  1. Vaše informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe
  2. Mi se stalno trudimo da poboljšamo ponude našeg veb sajta na osnovu informacija i povratnih informacija koje smo dobili od vas.
  3. Vaše informacije nam pomažu da efikasno odgovorimo na zahteve klijenata i potražnju za podrškom koja im je porebna.
  4. Vaše informacije, bilo javne ili privatne, neće se prodavati, razmjenjivati, preneti ili davati bilo kojoj drugoj kompaniji iz bilo kog razloga bez vašeg pristanka, osim za izričitu svrhu isporuke kupljenog proizvoda ili usluge koju je tražio kupac.
  5. E-adresa koju ste naveli za obradu naloga, može se koristiti za slanje informacija i ažuriranja koji se odnose na vašu narudžbinu, pored primanja povremenih kompanijskih vesti, ažuriranja, srodnih proizvoda ili servisnih informacija.

Napomena: Ako u bilo koje vreme želite da se odjavite od primanja budućih e-poruka, uključujemo detaljna uputstva za odjavu na dnu svake e-pošte.

  1. Upravljanje takmičenjem, promocijom, istraživanjem ili drugim funkcijama sajta.

Kako štitimo vaše informacije?

Implementirli smo razne mere bezbednosti radi održavanja sigurnosti vaših ličnih informacija kada pristupate svojim ličnim podacima.

Da li koristimo „kolačiće“?

Da, koristimo kolačiće kako bi korisnicima pružili prilagođeni proizvod / uslugu kroz identifikaciju jedinstvenih posetilaca i njihovih odgovarajućih obrazaca korišćenja.

Da li otkrivamo bilo koje informacije drugim subjektima?

Mi ne prodajemo, ne trgujemo niti drugi način ne šaljemo drugim subjektima Vaše lične podatke. Ovo ne uključuje pouzdane treće strane koji nam pomažu u radu sa našom vebsajtu (hosting prodajder, registar domena), obavljanjem našeg poslovanja ili vašim servisiranjem, sve dok se te strane slažu da ove informacije budu poverljive. Takođe možemo objaviti vaše podatke kada verujemo da je u skladu sa zakonom, kada sprovodi našu politiku privatnosti ili kada štiti naša ili druga prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, informacije koje ne identifikuju ličnost mogu se pružiti drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge namene.

Linkovi trećih strana

Povremeno, po našem nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode i usluge treće strane na našoj veb stranici. Ove treće strane imaju zasebne i nezavisne politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih sajtova. Bez obzira na to, trudimo se da zaštitimo integritet našeg sajta i poštujemo povratne informacije o ovim sajtovima.

Samo Online Politika Privatnosti

Ova politika privatnosti na mreži se odnosi samo na informacije prikupljene na našoj veb stranici, a ne na informacije koje su prikupljene van mreže.

Vaša saglasnost

Koristeći našu veb lokaciju, vi se slažete sa našom politikom privatnosti.

Promene naše Politike privatnosti

Ako odlučimo da promenimo našu politiku privatnosti, objavićemo te izmene na ovoj stranici.
Ova politika je poslednji put izmenjena 24. maja 2018.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za ovu politiku privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći dole navedene informacije.

Cyber Team agencija za web usluge

Prote Mateje 3
14000 Valjevo
Srbija

office@cyberteam.rs
+381 64 154 8050
www.cyberteam.rs