Izrada sajtova i digitalni marketing
Title Image

Blog

7 najboljih WordPress tema za advokate i konsultantske firme u 2018.

Pravna struka se u suštini usesređuje na nekoliko osnovnih vrednosti: poverenje, saosećanje, pouzdanost i profesionalizam. Ako potencijalni klijenti primete da vam nedostaje neka od ovih vrednosti onda i ne vredi razmišljati o ceni koju plaća vaša reputacija.

S obzirom na to da je vaš web sajt odraz vas i vašeg posla, onda on mora preneti i ove vrednosti.

Teme dizajnirane za pravnu struku treba da nude funkcionalnost koja će olakšati posao između vas i vašeg klijenta i da ne daju razlog zbog koga će potražiti uslugu na drugom mestu.

Računajući na to da vam je vreme dragoceno i da je u moru dostupnih WordPress tema veoma teško naći odgovarajuću, mi smo to uradili umesto vas, i ovde vam po našem izboru predstavljamo 7 najfunkcionalnijih WordPress tema u 2018. godini koje se mogu adaptirati i savršeno odgovarati za advokatske kancelarije, konsultantske firme i sudsku praksu uopšte…

HumanRights

wordpress-tema-za-advokate-law-office

HumanRights je modularna WordPress temama namenjena advokatima, pravnim kancelarijama ili konsultantskim firmama koje imaju moderan izgled i osećaj. Tema radi pomoću dodatka za povlačenje i spuštanje buildera radi stvaranja neograničenog prilagođenog izgleda. Plus, HumanRights uključuje mnoštvo opcija prilagođavanja koji vam omogućavaju da promenite vizuelni stil bilo kojih elemenata bez programiranja ijedne linije koda.

Law Office

wordpress-tema-za-advokate-human-rights

Law Office  Wordpress tema je idealno rešenje za pravne savetnike, advokatske kancelarije, advokate i druge pravne usluge. Potpuno je Responsive (prilagođena mobilnim uređajima) sa moćnim opcijama teme, kao što su podrška za WooCommerce, Visual Composer i podrška za višejezičnost.

Lawyer Base

wordpress-tema-za-advokate-lawyer-base

Lawyer Base je sveobuhvatna, moderna tema namenjena advokatima, ali korisna za bilo kog pravnog savetnika ili korporativni sajt. Njegova demo instalacija ima jedinstvenu paletu boja koja svetle i tamne nijanse, a minimalistički izgled daje joj oštar, čist izgled. Tema je takođe adaptirana za mobilne telefone, tako da znate da će vaš sadržaj izgledati fantastično, bez obzira  koji uređaj posetioci vašeg sajta koriste.

Lawyer Base ima standardne opcije prilagođavanja. Shortcodes, puno boja u izboru i brojne konfiguracije bočne trake olakšavaju dizajn vašeg sajta. Demo sadržaji su uključeni  u instalaciju koje možete u početku koristiti za adaptaciju svog sadržaja. Ova tema čak dolazi sa mnoštvom opcija za raspored elemenata, nekoliko tipova sadržaja i ugrađenim mega menijem.

Pored mogućnosti prilagođavanja, Lawyer Base  uključuje i Master Slider plugin za prelepe galerije slika, i podržava WooCommerce i VPML dodatke za online kupovinu i višejezične sadržaje.

Prikazivanje onoga što kao advokatska kancelarija imate da ponudite (i učinite da izgleda dobro dizajnirano) je jednostavno sa Lawyer Base WordPress temom.

The Gem

wordpress-tema-za-advokate-the-gem

TheGem je izuzetno svestrana višenamenska tema koja se ponosi na pružanje preko 40 neverovatnih demo-a. Jedan od njih je veb sajt koji je usmeren na advokate i nudi savremeni  pristup brendingu pravnih firmi.

Ova brza i lagana tema ima 150 demo stranica sa fleksibilnim izgledima. Prilagođavanje je lako jer se TheGem isporučuje sa Visual Composer-om, kao i dva druga premium dodatka: Slider Revolution i LayerSlider.

Ako želite da istaknete svoju referencu, možete koristiti jedan od preko 20 portfolija ili galerijskih izgleda. Takođe možete se igrati sa preko 60 elemenata, praktično neograničenih fontova i boja, i preko 2.500 ikona.

Ova tema, kako opisuju njeni autori,  je poput „Švajcarskog vojnog noža među WordPress tema“. Iako treba biti oprezan u pogledu jedne velike teme koja odgovara svim temama, izgleda da TheGem stvarno ima fleksibilnost koja vam je potrebna da biste kreirali profesionalnu web stranicu za advokatsku kancelariju.

Libero

Libero je efikasna, moderna WordPress tema spremna da vam pomogne da napravite snažan efekat. Posvećena je isključivo advokatima što se jasno  vidi u impresivnoj demo verziji. Prikazuje se sve, od klizača i ikona do animiranih slojeva i brojača.

Ako tražite da kreirate veb stranicu koja je elegantna i moderna, ali da se stvarno izdvaja od gomile, Libero može imati sve što vam treba. Sa 27 zamišljeno dizajniranih stranica, verovatno neće biti potrebno puno radova na dizajnu. Međutim, ako želite da izvršite izmene, Libero dolazi sa intuitivnim Visual Composer-om, Slider Revolution-om i dosta prilagodljivih elemenata.

Sve u svemu, ova tema izaziva reakciju odmah od početka. Bez obzira da li ste izabrali model vaše veb stranice na demo stranicama ili napravili mnogo izmena, sigurno ćete dobiti neverovatan i profesionalno kreiran web sajt.

Law Practice

wordpress-tema-za-advokate-law-practice

Law Practice je čista, responsive i jednostavna tema za svaku vrstu pravnih sajtova. Obezbeđuje dobar balans funkcionalnosti i dizajna za advokate kako bi profesionalno predstavili svoje usluge.

Law Practice ima različite opcije koje pokrivaju najčešće korišćene sadržaje za pravne usluge. Ove namenske opcije vam omogućavaju da napravite galeriju svog tima sa njihovim biografijama, kontakt informacije i druge važne detalje jednostavnim unošenjem sadržaja po šablonu. Takođe možete predstaviti svoje studije slučaja i opis usluga na organizovan i vizuelno atraktivan način. Ove funkcije čine Law Practice praktičnom i pogodnom temom za bilo koji sajt sa pravnim uslugama.

Law Practice takođe nudi mnoštvo lako prilagodljivih funkcija i dizajna koje web sajt čine vizuleno dopadljivim. Možete uključiti brojne kombinacije boja, 650+ Google fontova i tipografija različitih stilova u svoj dizajn i lako organizovati rasporede svojih stranica do savršenstva sa drag-and-drop dodacima. Law Practice dolazi sa Live Revolution Slider-om kako bi dodali potpuno odgovarajuće foto slajdere na vaš web sajt.

Ukratko, Law Practice olakšava postizanje funkcionalnog i moderno dizajniranog web sajta. Definitivno vredi pogledati.

WizeLaw

wordpress-tema-za-advokate-wize-law

Kao i u mnogim delatnostima, danas, uspostavljanje web prisustva postalo je praktično uslov i u pravnoj profesiji. WizeLaw je dizajniran da vam pomogne da postignete to prisustvo uz minimalno ulaganje vremena i novca.

Pojedinci ili male advokatske kancelarije najviše imaju koristi od WizeLaw -a, koji nudi niz funkcija usmerenih prema advokatima i pravnim savetnicima. Njegov dizajn se fokusira na vizuelne sadržaje, tako da možete poštedeti potencijalne klijente sa tekstualnim informacijama; umesto toga, možete ih privući sa elegantnim, profesionalnim sajtom koji prikazuje slike vaše kancelarije i tima. WizeLaw se takođe lako integriše sa alatima društvenih medija, tako da možete povećati angažman posetilaca i omogućiti im da postavljaju pitanja i brzo dobiju podršku.

Proces kreiranja web stranice sa WizeLaw-om je unapređen od strane vizuelnih editora, kao i editora za povlačenje i ubacivanje sadržaja. Postoji puno demo sadržaja koje možete izabrati, uključujući različite opcije početne stranice, tipove postova i tipove blogova. Proces prilagođavanja je jednostavan i na raspolaganju je više nego dovoljno. Upravljanje tim opcijama se obrađuje pomoću prilagođenog panela, gde se odluke o bojama, fontovima, bočnim trakama, zaglavljima i još mnogo toga mogu napraviti na istom mestu.

Jasno je da cilj ove teme da vam omogući jednostavno kreiranje prilagodljivog i  impresivnog sajta koji izgleda samo onako kako želite – i da na kraju poboljša reputaciju i imidž vaše firme na mreži. Jer to i zaslužujete.